Vi guidar dig till en lyckad försäljning

Sälj din bostad via Mäklarguiden

Sälj din bostad via oss

Valet av mäklare är personligt och helt avgörande för vad slutpriset blir. Vi är lyhörda för dina önskemål och ser till att hitta den mäklare som levererar bäst för just din bostad. Under vårt första möte diskuterar vi vad som är viktigt för dig och svarar på dina frågor.

Kanske är det viktigt att den mäklare som du ska anlita kan ditt område bäst? Eller vill du anlita en mäklare som precis sålt i huset och som har köpklara spekulanter? Oavsett behov gör vi allt för att guida dig rätt.

Med ett starkt kontaktnät har vi förutsättningarna som krävs för att länka ihop dig med rätt mäklare. Efter vårt första möte sätter vi igång med vårt arbete. Vi återkommer med den mäklare som passar bäst utifrån dina önskemål.

Fyll i formuläret så hjälper vi dig!

Tjänsten är helt kostnadsfri och ej bindande!

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.
Jag har lånelöfte
Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad skiljer oss från alla andra?

Liknande tjänster har ett automatiserat system som tar fram flera mäklare som du sedan får kontakta och välja mellan. Det gör processen opersonlig. Mäklarguiden har däremot ett tryggt och personligt nätverk och lägger mycket tid på förarbetet.

Vi kontaktar och förhandlar med mäklare för att hitta en perfekt matchning utifrån dina behov. Vi säkerställer att mäklarna vi samarbetar med har rätt kompetens, erfarenhet och driv för att leverera.

Kontakta oss
kitchen

Vi insåg att det behövs en oberoende aktör som på riktigt företräder kunden.

Idén till Mäklarguiden föddes 2018. Efter att ha drivit ett mäklarkontor och förmedlat bostäder under en lång tid upptäckte vi behov hos våra kunder som vi ville ta ett steg längre och erbjuda en oberoende rådgivningstjänst. De behövde en dedikerad partner och bollplank hela vägen i sin köpprocess som enbart företrädde köparens intresse. Säljare i sin tur upplevde att det var svårt och tidskrävande att hitta rätt mäklare på egen hand.

För dig som ska köpa

Vi vägleder dig till ditt nya hem genom vårt stora kontaktnät och samarbetspartners.

Oberoende expert rådgivning

Genom vår långa erfarenhet i branschen kan vi säkerställa en trygg affär.