Sälja bostad via oss

Vi guidar dig till en lyckad försäljning

Valet av mäklare är personligt och helt avgörande för vad slutpriset blir. Vi är lyhörda för dina önskemål och ser till att hitta den mäklare som levererar bäst för just din bostad. Under vårt första möte diskuterar vi vad som är viktigt för dig och svarar på dina frågor. Kanske är det viktigt att den mäklare som du ska anlita kan ditt område bäst? Eller vill du anlita en mäklare som precis sålt i huset och som har köpklara spekulanter? Oavsett behov gör vi allt för att guida dig rätt. Med ett starkt kontaktnät har vi förutsättningarna som krävs för att länka ihop dig med rätt mäklare. Efter vårt första möte sätter vi igång med vårt arbete. Vi återkommer med den mäklare som passar bäst utifrån dina önskemål.

Tjänster du behöver

Varför Mäklarguiden?

Du får tillgång till bästa mäklarna

Du kan vara trygg med att lämna över ansvaret till oss. Vi samarbetar med de bästa mäklarna i branschen. Självklart är alla mäklare i vårt kontaktnät kvalitetssäkrade.

Du sparar tid

Du berättar om din bostad och vad du söker hos en mäklare. Vi sköter jobbet och hittar rätt matchning åt dig. Vi håller löpande kontakt enligt överenskommelse.

Du sparar pengar

Vi har tecknat samarbetsavtal med mäklare. Därför kan vi säkerställa en bättre deal gällande mäklararvodet än om du förhandlar med en mäklare på egen hand.

Sälja bostad via oss

Vad skiljer oss från konkurrenterna?

Liknande tjänster har ett automatiserat system som tar fram flera mäklare som du sedan får kontakta och välja mellan. Det gör processen opersonlig. Mäklarguiden har däremot ett tryggt och personligt nätverk och lägger mycket tid på förarbetet. Vi kontaktar och förhandlar med mäklare för att hitta en perfekt matchning utifrån dina behov. Vi säkerställer att mäklarna vi samarbetar med har rätt kompetens, erfarenhet och driv för att leverera.

Varför maklarguiden?

Vad säger tidigare kunder?

Vill du höra mer

Kontakta oss

    Jag har lånelöfte:
    EnglishSvenska