Vi guidar dig till din drömbostad

Köp din nya bostad via Mäklarguiden

Hitta ny drömbostad via oss

Vi ger dig som ska köpa en ny bostad samma trygga och professionella hjälp som fastighetsmäklare ger sina säljande kunder. I Sverige har säljaren traditionellt sett haft mäklaren som sin närmaste kontakt, medan köparna lämnats ensamma att leta reda på all information som de behöver själva. Det här vill vi ändra på och har därför tagit fram en skräddarsydd tjänst för dig som ska köpa ny bostad.

Eftersom vi inte företräder ett specifikt mäklarkontor fungerar vi som en oberoende aktör och kan hjälpa dig på ett helt annat sätt än traditionella mäklare kan. Vårt mål är att hitta en bostad som passar perfekt för just dig.

Fyll i formuläret så hjälper vi dig!

Tjänsten är helt kostnadsfri och ej bindande!

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.
Jag har lånelöfte
Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Vad du får som kund hos oss

Vi finns här och guidar dig under alla steg i köpprocessen och finns nära till hands när frågor dyker upp. Vi vill leverera bästa personliga service och erbjuda möjligheten att få göra detta med en oberoende fastighetsexpert, som ger dig en trygghet. Detta gör vår tjänst helt unik!

Kontakta oss
instagram

Vi insåg att det behövs en oberoende aktör som på riktigt företräder kunden.

Idén till Mäklarguiden föddes 2018. Efter att ha drivit ett mäklarkontor och förmedlat bostäder under en lång tid upptäckte vi behov hos våra kunder som vi ville ta ett steg längre och erbjuda en oberoende rådgivningstjänst.

De behövde en dedikerad partner och bollplank hela vägen i sin köpprocess som enbart företrädde köparens intresse. Säljare i sin tur upplevde att det var svårt och tidskrävande att hitta rätt mäklare på egen hand.

För dig som ska köpa

Vi vägleder dig till ditt nya hem genom vårt stora kontaktnät och samarbetspartners.

Oberoende expert rådgivning

Genom vår långa erfarenhet i branschen kan vi säkerställa en trygg affär.