KÖPA BOSTAD VIA OSS

Vi guidar dig till din drömbostad

Vi ger dig som ska köpa en ny bostad samma trygga och professionella hjälp som fastighetsmäklare ger sina säljande kunder. I Sverige har säljaren traditionellt sett haft mäklaren som sin närmaste kontakt, medan köparna lämnats ensamma att leta reda på all information som de behöver själva. Det här vill vi ändra på och har därför tagit fram en skräddarsydd tjänst för dig som ska köpa ny bostad. Eftersom vi inte företräder ett specifikt mäklarkontor fungerar vi som en oberoende aktör och kan hjälpa dig på ett helt annat sätt än traditionella mäklare kan. Vårt mål är att hitta en bostad som passar perfekt för just dig.

Tjänster du behöver

Varför Mäklarguiden?

Du blir en del av ett starkt nätverk

Vi har förmedlat bostäder i över 15 år. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer på bostadsmarknaden. Du får ta del av vårt starka kontaktnät och får personlig service under processen.

Du slipper förhandlingar

Vi följer med dig på visningen och förhandlar med mäklaren åt dig. Vi går igenom alla viktiga aspekter tillsammans före ni skriver på avtal med mäklaren.

Du sparar tid

Du berättar vad du söker och sedan sköter vi jobbet åt dig. Vi håller löpande kontakt enligt överenskommelse. Du kan lägga din tid på annat och ägna dig åt det roliga med att köpa ny bostad.

Köpa bostad via oss

Vad vi erbjuder dig som köper via Mäklarguiden

Vi finns här och guidar dig under alla steg i köpprocessen och finns nära till hands när frågor dyker upp. Vi vill leverera bästa personliga service och följer därför med dig på visningen om du så önskar. Då kan vi granska området tillsammans, diskutera föreningens ekonomi och alla andra frågor som kan dyka upp under visningen. Möjligheten att få göra detta med en oberoende fastighetsexpert ger dig en trygghet och är en tjänst som gör Mäklarguiden unik. Det kostar dig ingenting.

Varför maklarguiden?

Vad säger tidigare kunder?

Vill du höra mer

Kontakta oss

    Jag har lånelöfte:
    EnglishSvenska