4 anledningar att vända sig till en oberoende fastighetsexpert

Vill du ha hjälp av någon som har ditt intresse som sitt största intresse i din nästa bostadsaffär? Då gör du helt rätt i att kontakta en oberoende fastighetsexpert. Det är en ny tjänst i den svenska bostadsbranschen och ger dig som kund ett stort värde. Låt oss förklara varför. 

En traditionell mäklare arbetar på uppdrag av en mäklarbyrå och blir mer eller mindre begränsad till de bostäder den tillhandahåller. En oberoende fastighetsexpert kan erbjuda kunder ett större utbud av marknaden på kundens villkor. I många andra länder är den här tjänsten redan väl etablerad. Det är på tiden att även Sveriges köpare och säljare får en tryggare bostadsaffär. Det finns många bra anledningar att vända sig till en oberoende fastighetsexpert. Nedan går vi igenom 4 av dem.

1. Du får hjälp av någon med erfarenhet från branschen
Oavsett om du är förstagångsköpare eller om du köpt och sålt bostäder under en längre tid och samlat på dig erfarenhet slår ingenting den erfarenhet som en fastighetsexpert bidrar med. En fastighetsexpert har genomfört bostadsaffärer i många år och finns där för dig och kan säkra att du gör en värdefull investering. Det kan handla om en värdefull investering rent prismässigt, men även att du hittar ett hem som stämmer överens med dina krav på en bostad.

2. Du får personlig service genom hela bostadsaffären
En oberoende fastighetsexpert fungerar som en länk mellan dig och mäklaren. Vi säkerställer att allt går rätt till och finns där för att svara på frågor under processen. Vi kan till och med följa med på visningen och sköter alla förhandlingar med mäklare. Vi står på din sida och är bara ett samtal bort när du undrar över något.

3. Du får komma i kontakt med andra yrkesverksamma i branschen
Med samarbetspartners genom hela kedjan kan en fastighetsexpert guida dig vidare till andra kvalificerade personer i branschen. Utöver att hitta rätt mäklare till dig som ska sälja eller hitta rätt bostad till dig som ska köpa nytt kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med:

– Besiktningsmän
– Homestylister
– Långivare eller finansiella rådgivare

4. Du sparar tid
Vi vet att en bostadsaffär kan upplevas svår och stressig. Kanske vet du på ett ungefär vad du letar efter i en bostad, men du vet inte vart du ska börja eller vad som är viktigt att titta efter. Välj då att lämna över det ansvaret till en expert. Du kan ägna tid åt allt det roliga med en bostadsaffär istället.